sunnuntai 26. helmikuuta 2012

close your eyes, can you hear? it's rock n' roll calling, dear


Derb-viisikko - Derps n' Derpiina
 Eilinen keikka nuokkarilla oli tähänastisista ehottomasti paras, ei vittu et se oli hieno tunne kävellä basson kans lavalle ku yleisö meiän alapuolella kasvo koko ajan, joukossa oli monta tuttua rakkaan ihmisen naamaa, jengi osas pitää meteliä ja jotenki kaikkialt tuntu sillä hetkellä välittyvän jotain positiivista energiaa. Mulla ja jätkillä oli ihan älyttömän hauskaa ja se veto oli kyllä kieltämättä aika täynnä sitä punk-energiaa mistä Two Tongues Without Asbest on perustettuki. Ainakaa ei oteta itteämme liian vakavasti ja sen takia tää on pitkälti poikkeuksetta niin kivaa!


Tän lisäks bänditapahtuman järjestäjät oli luvannu tsiigailla kaikkien soittajien joukosta kolmea yhtyettä joille annetaan mahdollisuus äänittää pari demoa ja myös pientä auttelua sen kanssa. Ja arvatkaa vaan oltiinko me niitten kolmen joukossa? No tietenki oltiin, ei saatana!
Lähettiin hommaan ihan keikkailun ilosta, meillä ei ollu mitään ajatusta että nää järjestäjät vois oikeesti tykätäkin meistä... alkuperäsenä tarkotuksena oli lähinnä olla keskisormennäyttö liian vakavamielisille musaporukoille. Mut ei tässä mitään, kävi paremmin kun osattiin edes toivoa.
Surullista oli ainoostaan keikan lyhyys, encoreki meiltä aikataulun vuoks kiellettiin.
Sikäli kun saan lisää video- tai kuvamatskua käsiini niin lupaan lisäillä tänne.

Valtavan tunnearvon omaava koru
Nyt on viime aikoina muutenki menny asiat harvinaisen putkeen, en meinaa edes uskoo sitä todeks. Aion pitää tästä fiiliksestä kiinni niin kauan ku mahollista ja ottaa kaiken siitä irti. Mulla on suhteellisen selvä suunnitelma tulevaisuudelle ja se on paljon multa se. Kukaan ei ikinä tiiä mikä kestää ja mikä ei, mut tällä kertaa en ainakaan aio ite mokata asioita luovuttamalla liian aikasin.

Yökuvailua
Vartin päästä taas treeneihin, eikä harmita yhtään. Ainoo varjopuoli kaikes tällä hetkellä on se että loman jälkeen pitää opetella uudestaan mite nukutaan yksin... toisen kanssa se on todistetusti aina kivempaa. Viikonloppua odotellessa!



6 kommenttia:

  1. onnee ja menestystä! :D

    VastaaPoista
  2. hyvä kuulla, et sulla menee paremmin. so happy for ya (: ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 kyl kaikki ain jossai vaihees jotenki päi lutviutuu niin ku o nähty :D

      Poista
  3. onnee iina ihan sikana munki puolestani ! :----) t:wilma <3

    VastaaPoista